Νέα/Blog myElix Επικοινωνία

Ο Γενικός Διευθυντής
των έλιξ

Δημήτρης Τακόπουλος

Ο Γενικός Διευθυντής των έλιξ, Δημήτρης Τακόπουλος, είναι Χημικός. Σπούδασε στο τμήμα Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι παντρεμένος με την δικηγόρο Χρύσα Χατζηγιάννη και έχει δύο κόρες, την Ελένη & τη Μέλπω.

Προέρχεται από οικογένεια Εκπαιδευτικών που σχετίζονταν με την εκπαίδευση τόσο στο κομμάτι της διδασκαλίας όσο και στο κομμάτι της διοίκησης. Ζώντας από νεαρή ηλικία την εκπαίδευση, σε όλες τις εκφάνσεις της, έλαβε τις προσλαμβάνουσες για τη μετέπειτα πορεία του.

Μετά από πολυετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης, με αγάπη και όραμα για τους μαθητές, οδηγήθηκε στην δημιουργία ενός σύγχρονου και καινοτόμου συστήματος φροντιστηριακής εκπαίδευσης… των έλιξ. Τα έλιξ κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να διακριθούν για τα συστήματά τους σε όλη την Ελλάδα.

Ο Δημήτρης Τακόπουλος, με βαθιά πίστη στη συνεργασία και στη συνύπαρξη με άξιους ανθρώπους, έχει δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα διδασκόντων και διοικητικών στην εκπαίδευση. Όλοι μαζί εργάζονται με ζήλο και αφοσίωση για την πρόοδο των μαθητών τους, επιτυγχάνοντας το όραμα να γίνει πράξη!

φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης φροντιστήρια έλιξ θεσσαλονίκη έλιξ εύοσμος έλιξ καλαμαριά σεμινάρια φροντιστήρια λύκειο γυμνάσιο επαλ απόφοιτοι αριστούχος έλιξ τα έχει όλα netwise netwisers
📞
Καλέστε μας επικοινωνία
Awards Elix