Νέα/Blog myElix Επικοινωνία

Όραμα | Στόχος

Από το 2000, ο Δημήτρης Τακόπουλος, αξιοποιώντας την μέχρι τότε πείρα του στην εκπαίδευση και βασιζόμενος σε ικανούς συνεργάτες, δημιούργησε ένα νέο και σύγχρονο περιβάλλον στο εκπαιδευτικό γίγνεσθαι.

«Αγαπητοί φίλοι,
Ζούμε σε καιρούς συνεχόμενων μεταβολών. Αλλάζουν όλα γύρω μας με ορμή. Οι προσαρμογές είναι αναγκαίες, είναι απαραίτητες & είναι χρήσιμες. Τις κάνουμε με πολλή μεγάλη χαρά. Είναι μεγάλη η ικανοποίησή που λαμβάνουμε από την ικανότητα να προχωράμε μπροστά και να δίνουμε λύσεις σε νέα θέματα που προκύπτουν στην εκπαίδευση και τη ζωή.
Αυτό που κρατάμε αναλλοίωτο είναι οι αρχές και οι αξίες μας. Η θέληση μας είναι όσα κάνουμε να είναι χρήσιμα και αποτελεσματικά για τους νέους ανθρώπους και τους μαθητές μας, οι οποίοι μας εμπιστεύονται.
Η πρόοδος και οι επιτυχίες των μαθητών μας είναι αξίες που θέλουμε να έχουν διάρκεια. Ό,τι αλλαγές και αν συμβαίνουν.
Υπηρετούμε στο χώρο της εκπαίδευσης τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα. Θέλουμε τα έλιξ να είναι αξία διαρκείας και αυτό το υποστηρίζουμε κάθε μέρα της ζωή μας…

Με εκτίμηση,
Τακόπουλος Δημήτρης
Γενικός Διευθυντής των έλιξ»

elix έλιξ φροντιστήρια Θεσσαλονίκη φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης Θεσσαλονίκη φροντιστήριο Θεσσαλονίκη πανελλήνιες εξετάσεις Θεσσαλονίκη φροντιστήρια έλιξ διδασκαλία Θεσσαλονίκη μαθήματα Θεσσαλονίκη υποστήριξη μαθητών Θεσσαλονίκη
📞
Καλέστε μας Επικοινωνία
Awards Elix